Pärnu suvine peatänav suletakse augusti lõpuni autoliikluseks

Pärnu Postimees
Copy
Teisipäevast suletakse Supeluse tänav autoliikluseks.
Teisipäevast suletakse Supeluse tänav autoliikluseks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu kesklinnast randa viiv Supeluse tänav muutub teisipäevast, 1. juunist kuni 31. augustini taas autovabaks.

Tänavale paigaldatakse mootorsõidukite liikumist keelavad märgid ja tõkked, et takistada sõidukitel Supeluse tänava algusest kuni majani nr 22 jõuda. Karusselli ja Nikolai tänav muudetakse Aia tänavast Pärna tänavani ühesuunaliseks, üle Supeluse tänava saab autoga sõita Aia tänava poolt.

Teine koht, kust kohalikud elanikud ja kaubaautod Supeluse tänavale pääsevad, on Roosi tänav Munamäe poolt. Pärast Supelust asub Roosi tänaval tõke: Aia tänava poolt Supelusse ei pääse.

Tammsaare puiesteel piiratakse Aia tänavalt Supeluse poole sõites kiirust ja Villa Wesseti juures muudetakse kaks sõidurada üheks, et hotelli restoran saaks väljas istumisala laiendada. Peale selle rajab Wesset ühekorruselise söögikoha Supeluse ja Roosi tänava nurgale.

Hooajalise laienduse kavatsevad avada teisedki toitlustusasutused, näiteks Kollane Karussell, Simple Day ja Poisi Eine.

Suurematest üritustest toimuvad Supeluse tänaval 22. juunil vanasõidukite suursõit, 17. juulil tänavatoidufestival Pärnu Maitsete Uulits ja 7. augustil aastalaat. Igal nädalal kutsutakse nii kohalikke kui külalisi osa võtma teistestki Karusselli ja Supeluse nurgal korraldatavatest sündmustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles