Puhkekeskustes käib võidujooks ajaga

Anete Tolli
Copy
Uueda puhkekeskuse pererahvas Kati Uus-Soomets ja Mairo Soomets võõrustavad igal nädalavahetusel sadu inimesi.
Uueda puhkekeskuse pererahvas Kati Uus-Soomets ja Mairo Soomets võõrustavad igal nädalavahetusel sadu inimesi. Foto: Urmas Luik

Turismitaludes on kogu suve suure hoo ja pillerkaariga peetud kõikvõimalikke üritusi, näiteks pulmi, juubeleid ja suvepäevi. Väga paljud inimesed peavad tagantjärele pidusid, mis piirangute tõttu ära olid jäänud. Kuupäevi on broneeritud mitu aastat ette ja raha nende pealt kokku ei hoita.

Pärnumaa puhkekeskustes korraldatakse sel suvel kõige rohkem pulmi. Samuti on suvepäevade ja juubelite pidamine populaarne, mis tähendab, et igal viimselgi suvisel nädalavahetusel on uus trobikond inimesi, kelle tähtsat päeva aidata tähistada. Tori vallas Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuses on suvi olnud väga töökas ning personal on viimse piirini tööle rakendatud. Igal nädalavahetusel võõrustatakse mõnd pulma ja nädala sissegi mahub mõni juubel või suvepäev.

Uueda puhkekeskuses Sauga jõe kaldal on kunded broneeringuid kinnitanud juba järgmiseks suvekski. “Hetkeseisuga on 11 pulma, paar suvepäeva ja üks suguvõsa kokkutulek ehk üle poole järgmisest suvest on välja müüdud. Peale selle on üks broneering 2023. aastasse,“ kinnitas Uueda pererahvas Kati Uus-Soomets ja Mairo Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles