Pühapäev toob kuni 20 soojakraadi

BNS
Copy
Lõuna-Eestis on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma.
Lõuna-Eestis on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Foto: Urmas Luik

Pühapäeval on oodata maksimaalselt 20 kraadi sooja, ilm on seejuures ilusam Põhja-Eestis, kuhu lõunast lähtuvad sajupilved ei jõua.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu pühapäeva Põhja-Eestis oodata vahelduvat pilvisust ja kohati võib tibutada. Lõuna-Eestis on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kirdetuul kolm kuni üheksa, põhjarannikul puhanguti 13 meetrit sekundis. Sooja tuleb 12–16 kraadi.

Peipsi järvel puhub kirde- ja idatuul, mille kiirus ulatub kolmest kaheksa meetrini sekundis. Lainekõrgus on 0,3–0,7 meetrit. Kohati sajab hoovihma. Nähtavus küünib mõõdukast heani. Sooja on 14–16 kraadi.

Pühapäeva päeval tuleb muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma, väiksem on sajuvõimalus Põhja-Eestis. Puhub kirde- ja idatuulneli kuni kümme, põhjarannikul iiliti 13 meetrit sekundis. Sooja on oodata 15–20 kraadi.

Peipsi järvel puhub kirde- ja idatuul kolmest kaheksa meetrini sekundis. Lainel on kõrgust 0,3–0.7 meetrit. Sajab hoovihma ja nähtavus ulatub mõõdukast heani. Sooja tuleb 15–17 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles