Pärnu Postimehe suvereporter pälvis 4000eurose stipendiumi

Pärnu Postimees
Copy
Anita Tamm sai esimese meediakogemuse möödunud suvel Pärnu Postimehes.
Anita Tamm sai esimese meediakogemuse möödunud suvel Pärnu Postimehes. Foto: Lilli Tölp

SA Postimehe Fond toetab noorte ajakirjanike haridusteed ja tänavu pälvis teiste seas 4000eurose stipendiumi Pärnu Postimehe suvereporter Anita Tamm.

Tartu ülikoolis bakalaureuseõppes ajakirjandust õppiv Tamm sai esimese meediakogemuse möödunud suvel Pärnu Postimehes, kinnitades napi kuuga kanda tubli ajakirjanikuna.

“Stipendiumi saamine tähendab minu jaoks seda, et mulle on palju lähemale toodud unistus minna tulevikus välismaale ülikooli ajakirjandust õppima,” rõõmustas Tamm. Ta tõi välja, et ülikoolis õpinguid alustades oli tal kindel soov minna semestriks Šotimaale ülikooli, kuid keeruliste aegade tõttu on ta pidanud seda aina kaugemasse tulevikku lükkama. “Praegu keskendun ajakirjanikuks õppimisele, mida stipendium aitab samuti kindlasti teha,” tõdes üliõpilane.

Postimehe Fondi juhataja Mart Raudsaar märkis, et selgi aastal õnnestus fondil toetada hulka teotahtelisi noori ajakirjandusüliõpilasi, kellel on suur potentsiaal kujuneda Johann Voldemar Jannseni ja Jaan Tõnissoni traditsioonide parimateks järgijateks.

Fond otsustas toetada stipendiumiga viie noore ajakirjandustudengi haridusteed bakalaureuseõppes ja ühe üliõpilase magistriõpet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles