Galerii ⟩ Direktor tunnustusüritusel: Me jõuame veel ja meil on mõtteid

Copy

Golfirestorani Eagle aken­seina taga säbrulistel lainetel peegeldus Reiu külas Häädemeeste vallas õhtupäikese kuma, kui poolsada saalis istet võtnut keskendus kauni vaate nautimise asemel tunnustamisele, mille oli aasta parimatele haridustöötajatele korraldanud Pärnumaa omavalitsuste liit (POL). Tänatavad selgusid POLi hariduskomisjoni ettepanekul üleriigilisele üritu­sele “Eestimaa õpib ja tänab” esitatute hulgast. Paar tundi hiljem hoidsid pjedestaalile tõstetud käes nimelisi Pärnumaa vapi­karuga taieseid, mille valmistas klaasikunstnik Kalli Sein.

“Ressurssi veel on, on vaja vaid natuke motivatsiooni ja innovatsiooni, natuke inimeste kallistamist ja toetamist ning me jõuame veel, meil on mõtteid,” ütles Pärnu Kuninga tänava põhikooli direktor Urve Krause, kelle juhitav kool pälvis kolm tunnustust.

Kuninga tänava põhikoolis töötab aasta klassiõpetaja Katrin Kurvits, kes isikliku eeskujuga loob koolirõõmu kõrval õpi­rõõmu, kasvatab õpilastes vastutustunnet, kasutab õpetamisel ­digitehnoloogia võimalusi. Ta on Eesti klassiõpetajate liidu liige, koostanud ja retsenseerinud riikliku loodusainete õppekava materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles