Pärnakas pälvis korteriühistute liidu tunnustuse

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Sergei Saglo (keskel) valiti 2017. aastal parimaks korteriühistu juhiks. 
Sergei Saglo (keskel) valiti 2017. aastal parimaks korteriühistu juhiks. Foto: Eesti Korteriühistute Liit

Eesti korteriühistute liidu (EKÜL) suurfoorumil selgusid tänavu aasta parimad korteriühistud. Silmapaistva töö eest sai eripreemia pärnakaski.

Parima korteriühistu juhi kategoorias otsustas komisjon välja anda eriauhinna “Ühistute tunnustatud parim praktik”, millega tunnustati suvepealinlast Sergei Saglot töö eest kümnes korteriühistus. “Tegemist on ühistujuhiga, kes suudab leida paindlikke lahendusi ka keerulistes olukordades, jõuda konfliktiolukordades kompromissile ja viia vajaliku sõnumi ühtviisi selgelt eri emakeelega korteriomanikeni,” sõnas EKÜLi juhatuse liige Urmas Mardi. “Saglo on alati seadnud esikohale korteriomanike vajadused ja osaleb korteriühistute täienduskoolitustel, et olla kursis innovaatiliste juhtimisvõtetega.”

Nagu varasematel aastatel oli Saglo konkursile esitanud mitu ühistut.

Mardi sõnutsi torkab tänavuste auhinnatud ühistute puhul silma kaasamine ja ühistegevus – paljude töödega majas saadakse hakkama oma jõududega. “See näitab suhtumise muutust: ei oodata, et keegi kuskilt tuleks ja teeks, vaid korteriomanikud saavad aru, et palju asju saab ise korda teha,” tunnustas juhatuse liige.

EKÜL on asutatud 17. aprillil 1996 Rakveres. Organisatsioon esindab ja kaitseb korteri- ja hooneühistute huve riiklikul ja kohalikul tasandil.

Korteriühistute konkursi võitjad

Edukaim renoveerimisprojekt:

korteriühistu Kalda 64, Tallinn

Ilus koduümbrus:

korteriühistu Pallasti 34b, Tallinn

Parim korteriühistu juht:

Kristi Hannus, korteriühistu Puhja Kodu

Andmed: Eesti korteriühistute liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles