Linnavalitsus ja osavallakeskused jäävad teadmata ajaks võõrastele suletuks

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Homsest ei pääse külastajad Pärnu linnavalitsusse ega osavallakeskustesse.
Homsest ei pääse külastajad Pärnu linnavalitsusse ega osavallakeskustesse. Foto: Lilli Tölp

Pärnu linnavalitsus edastas, et koroonaviiruse laia leviku tõttu on sissepääs linnavalitsusse ja osavallakeskustesse homsest suletud ning kohtumisi ja vastuvõtte neis hooneis ajutiselt ei toimu.

Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialisti Anu Villmanni sõnutsi on otsus seotud sooviga kaitsta oma töötajaid, aga ka kodanikke. Seda, kui kauaks asutused suletuks jäävad, ei osanud Villmann öelda. “Meie juhindume valitsuse otsusest, et piirangud kehtivad 10. jaanuarini. Pole põhjust lõppkuupäeva kirja panna, sest ei tea, mis suunas olukord liigub,” põhjendas ta.

Villmann paneb inimestele südamele, et tasub minna vaktsineerima. Niisamuti tuleks võimalusel teha tööd kodukontoris.

Esmaspäevast neljapäevani 8–17 ja reedel 8–16 on kõik linnavalitsuse töötajad kodanikule kättesaadavad elektrooniliste kanalite kaudu, välja arvatud siis, kui töötaja on haigestunud.

Kui kohtumine on vältimatu, tuleb kokkusaamine vastava töötajaga eelnevalt kokku leppida.

Linnavalitsuses ja osavallakeskustes on homsest peaukse juures postkast, kuhu saab jätta oma dokumente, pöördumisi ja avaldusi. Samuti on seal juhised, kuidas kontakteeruda töötajaga, kelle poole soovitakse pöörduda.

Eelneva kokkuleppe alusel toimuvad Suur-Sepa 16 hoones abielude registreerimised, kuid saalitseremoonial osalejatel tuleb esitada COVID-19 vaktsineerimise või läbipõdemise tõend.

Kokkuleppel saab kohapeal tutvuda detailplaneeringutega.

Homsest ei saa külastada linnavalitsuse majas asuvat Pärnu haldusteenuste kontorit ega suvepealinna piirkondlikke hoolekandekontoreid. Sotsiaalkonsultantidega suhtlemiseks palub linnavalitsus kasutada e-kanaleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles