Põhja-Pärnumaal lahvatas esimene võimutüli (1)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Esiti toiminud koostöös tekkisid pinged, kui abi­vallavanem Jaanus Rahula tõi vallavalitsuse istungile eelnõu valla majandusosa­konda uue ametikoha loomiseks.
Esiti toiminud koostöös tekkisid pinged, kui abi­vallavanem Jaanus Rahula tõi vallavalitsuse istungile eelnõu valla majandusosa­konda uue ametikoha loomiseks. Foto: Kuvatõmmis Youtubist

Põhja-Pärnumaal vahetus pärast viimaseid valimisi võim ja ­vallavalitsuseski töötavad suuresti uued inimesed. Esialgu toiminud koostöös tekkisid pinged, kui abi­vallavanem Jaanus Rahula tõi vallavalitsuse istungile eelnõu, loomaks valla majandusosa­konda uus ametikoht.

Rahula idee oli teha töökoht arendus- ja hankespetsialistile, kes võtnuks enda kanda osa ­vallavara- ning arengu- ja planeerimisspetsialisti ülesannetest. Abivallavanem selgitas, et praegusel arengu- ja planeeri­mis­­spetsialistil on võrreldes varasemaga käed-jalad tööd täis, kuna­ laual ootavad nii üldplaneering kui eri tuuliku- ja päikeseparkide planeeringud.

Vallasekretär Piret Müür ­kritiseeris ettepanekut viidates, et see pole läbi mõeldud ega põhjendatud. Vallavanem Rein Kontusele jäi segaseks, kelle ­alluvuses hakkaks uus inimene tööle: kas tema või siis Rahula käsualusena?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles