Pärnu abimeer kuulub linnade ja valdade liidu juhatusse

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu abilinnapea reformierakondlane Irina Talviste valiti Eesti linnade ja valdade liidu juhatusse.
Pärnu abilinnapea reformierakondlane Irina Talviste valiti Eesti linnade ja valdade liidu juhatusse. Foto: Mailiis Ollino

Eesti linnade ja valdade liidu üld- ja volikogu valis oma juhatusse teiste seas Pärnu abilinnapea Irina Talviste.

Juhatuse liikmeks valiti veel Antsla abivallavanem Kurmet Müürsepp, Jõgeva vallavanem Angela Saksing, Harku vallavanem Erik Sandla, Kambja vallavanem Argo Annuk, Põlva vallavolikogu esimees Georg Pelisaar, Rae vallavolikogu aseesimees Mart Võrklaev, Mulgi vallavanem Imre Jugomäe, Jõhvi vallavanem Maris Toomel ja Kastre vallavanem Priit Lomp.

Juhatuse esimeheks sai Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, aseesimeesteks valiti Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami ja Tartu linnapea Urmas Klaas.

“Minu väga tähtis, aga samal ajal lihtne sõnum on, et vajame praegusel ajal ühtsust ja peame üksteist toetama, seda nii suurtes linnades kui väiksemates valdades. Asuda täitma liidu juhatuse esimehe rolli just praegusel ajal on kahtlemata katsumus, ent olen seisukohal, et meie omavalitsused on väga võimekad ja tugevad,” sõnas Kõlvart ja lisas, et seda tugevust tuleb omavalitsustel ära kasutada, ehitamaks üles senisest veel parem koostöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles