Teeremont on Pärnus hoo sisse saanud

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Sõltuvalt tööde iseloomust ja ajast on remonditavatel tänavalõikudel kas kiirust piiratud või autoliiklus ajutiselt ümber suunatud.
Sõltuvalt tööde iseloomust ja ajast on remonditavatel tänavalõikudel kas kiirust piiratud või autoliiklus ajutiselt ümber suunatud. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu eri linnaosades jätkub tänavakatte uuendamine selgi nädalal.

Ülejõel, Räämal ja Vana-Pärnus asuvaid tänavaid remondib AS TREF Nord. Teetöid tehakse Savi 37 mahasõidul, Uus-Sauga tänaval Kadri ja Jaani tänava vahel, Havi tänaval Jannseni ja Jaani tänava vahel, Jakobi 25 juures, Püssi tänaval Kitse ja Vana-Sauga tänava vahel, Jakobi tänaval Haapsalu maantee ja Kesk tänava vahel, Kadaka tänaval Kaevu ja Ilvese tänava vahel ning Telliskivi tänaval Kilgi ja Saviaugu tänava vahel.

Raeküla, Mai ja Kesklinna tänavaid remondib osaühing KMG. Nädala esimeses pooles parandatakse tänavakatet Videviku tänaval Paide maanteest Videviku tänava kinnistu sissesõiduni, Tammsaare puiestee kõnniteel Supeluse ja Aia tänava vahel, Tammsaare puiesteel Side tänavast Kanali tänavani, Mai tänaval Laine ja Raja tänava vahel (või Paide maanteel Raeküla terviserajast Reiu sillani), Riia maanteel Vanapargi ja Suur-Sepa tänava vahel ning Mere ja Raja tänava vahel.

Sõltuvalt tööde iseloomust ja ajast on remonditavatel tänavalõikudel kas kiirust piiratud või autoliiklus ajutiselt ümber suunatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles