Kaitseliitlased näitasid laskevõistlusel maailmaklassi

PP
Copy
Pärnumaa kaitseliitlased tõid Poolast rahvusvahelistelt laskevõistlustelt koju üldvõidu.
Pärnumaa kaitseliitlased tõid Poolast rahvusvahelistelt laskevõistlustelt koju üldvõidu. Foto: Kaitseliit

Pärnumaa kaitseliitlased tõid Poolast rahvusvahelistelt laskevõistlustelt koju üldvõidu nii meeskondlikus kui individuaalarvestuses.

Poola laskurklubi Salwa korraldas 27.–29. mail juba 16. rahvusvahelised karikavõistlused Poola kaitseministri ja laskeklubi presidendi auhindadele. Laskurid kogu maailmast võtsid militaarse suunitlusega võistlusel mõõtu 11 alal ja arvestust peeti nii neljaliikmeliste meeskondade kui individuaalarvestuses.

69 võistkonna ja ligemale 300 osaleja tihedas konkurentsis näitasid tugevat taset Pärnumaa maleva kaitseliitlased. Nimelt saavutas ainsana Eestit esindanud meeskond koosseisus Priit Avarmaa, Tambet Juht, Kristjan Pahk ja Riivo Liin esikoha.

69 meeskonna ja ligemale 300 võistleja tihedas konkurentsis näitasid tugevat taset Pärnumaa maleva kaitseliitlased.
69 meeskonna ja ligemale 300 võistleja tihedas konkurentsis näitasid tugevat taset Pärnumaa maleva kaitseliitlased. Foto: Kaitseliit

Individuaalarvestuse koondvõidu tõi koju aga Kristjan Pahk. Samas võistlusklassis tuli kolmandaks Priit Avarmaa, kellest jäi omakorda ühe punktiga maha Tambet Juht.

Pahk ütles, et meeskond jäi saavutatuga väga rahul. Lisades, et tavaliselt heitlevad medalikohtade eest paljuski eri riikide eriüksuste liikmed, mistap on Eesti vabatahtlike tugev tulemus eriti magus.

Kõik meeskonna liikmed olid varem vähemalt korra samal jõuproovil osalenud ja seal häid tulemusi näidanud. Õigupoolest noppis sama koosseis Salwa võistluse rahvusvahelise arvestuse meeskondliku üldvõidu mullugi.

Nagu märkis Pahk, oli konkurents taas kõva, eelmise aastaga võrreldes ehk tugevamgi. Toona said eestlased individuaalselt tänavusest paremaidki kohti, seekord andis võimsa tulemuse aga ühtlaselt hea esinemine kõikidel aladel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles