Ohutuse tagamiseks muutub reedest Raekülas liikluskorraldus

PP
Copy
Pärnu–Uulu teelõigul muutub liikluskorraldus.
Pärnu–Uulu teelõigul muutub liikluskorraldus. Foto: Elin Hein

Seoses Pärnu–Uulu teelõigu neljarealiseks ehitamise töödega ei saa alates 2. septembrist sõita Raekülast riigiteele Tarva, Hiie ja Laane tänava kaudu. Liiklus jääb avatuks Rannametsa ja Lembitu tänaval.

Ligipääs Linnapiiri bussipeatusse tagatakse jalakäijatele mööda Laane tänavat, kuhu paigaldatakse liikumistsooni tähistav märgistus koos piirdeaedadega.

“Oleme otsustanud Tarva, Hiie ja Laane tänava maanteepoolsed otsad sulgeda, kuna liiklejate nähtavus on seal ehitustööde tõttu oluliselt piiratud,” selgitas liikluskorralduse muudatust ehitustöid tegeva taristuehitusfirma Verston projektijuht Marek Aun. Tema sõnutsi tekib seal üha sagedamini liiklusohtlikke olukordi, sest tööde edenedes lisandub piirkonda üha rohkem nähtavust piiravat ehitustehnikat ja liikluskorraldusvahendeid. “Projektlahenduse järgi jäävad nende ning peale selle Hirve ja Vambola tänava otsad tulevikuski suletuks, sealt maanteele enam ei saa. Raekülast hakkab maanteele sõit toimuma Rannametsa ja Lembitu tänava kaudu, kusjuures Rannametsa ristumist maanteega hakkavad reguleerima foorid,” täpsustas Aun.

Pärnu–Uulu teelõigu neljarealiseks ehitamine kestab 2,5 aastat ja selle aja jooksul peavad liiklejad leppima mitme ümbersõidu ja piiranguga. “Palume liiklejatelt mõistvat suhtumist ja võimalusel varuda ehitustsooni läbimiseks rohkem aega. Tasub meeles pidada, et ehitustööde eesmärk on tagada piirkonnas tulevikus turvalisem ja kiirem liiklemine,” märkis projektijuht. Edaspidistest olulisematest liikluskorralduse muudatustest informeeritakse liiklejaid jooksvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles