Andres Metsoja: Isamaa on alati tahtnud olla otsuste kujundamise juures (2)

PP
Copy
Andres Metsoja.
Andres Metsoja. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavolikogu Isamaa fraktsiooni aseesimees Andres Metsoja avaldas sotsiaalmeedia postituses, et Isamaa on alati tahtnud olla Pärnumaale oluliste otsuste kujundamise juures. 

“Oluline on jõuda Pärnu silla rajamisel konkreetsete tegudeni. Nii nagu varasemalt, teeme tänagi kõik endast oleneva, et Pärnu sild saaks valmis,” kirjutas Metsoja, kelle sõnutsi on Isamaa alati pidanud tähtsaks, et Pärnumaa oleks tugev ja ühtne.

Pärnu linnavolikogu esimees Andrei Korobeinik (Keskerakond) kirjutas oma arvamusloos, et linnapea Romek Kosenkranius tahab koalitsioonis asendada Keskerakonna Isamaaga. Linnapea lükkas väite ümber, tuues välja, et uut võimuliitu proovib luua hoopis Keskerakond.

Olukord, kus Pärnu koalitsioonipartnerid üksteise peale näpuga näitavad, osutab Metsoja sõnutsi sellele, et võimuliidu tervis ei ole kiita. “Isamaa on kohtunud ning suhelnud Pärnu võtmeisikutega ja koguneme homme õhtul kell 19, et olukorda arutada,” avaldas ta.

Möödunud aasta 22. novembrist juhib Pärnu linna koalitsioon, kuhu kuuluvad Kosenkraniuse juhitav valimisliit Pärnu Ühendab, Keskerakond ja Reformierakond. Opositsioonis on Isamaa ja EKRE.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles