Pärnus lahvatas võimutüli. Linnapea: Selline rünnak koalitsioonipartnerilt oli šokeeriv (6)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Valimisliidu Pärnu Ühendab, Keskerakonna ja Reformierakonna Pärnu linnavolikokku valitud esindajad allkirjastasid 22. novembril koalitsioonilepingu.
Valimisliidu Pärnu Ühendab, Keskerakonna ja Reformierakonna Pärnu linnavolikokku valitud esindajad allkirjastasid 22. novembril koalitsioonilepingu. Foto: Urmas Luik

Pärnus lahvatas võimutüli, kui koalitsioonipartnerid Keskerakond ja valimisliit Pärnu Ühendab asusid üksteist süüdistama salamahti uue võimuliidu loomises.

Pärnu linnavolikogu esimees, keskerakondlane Andrei Korobeinik kirjutas oma arvamusloos, et tema ja teiste Keskerakonna esindajate umbusaldamiseks leitakse lähiajal mõni formaalne põhjus, et nad liidust välja heita ja praegu opositsioonis olev Isamaa asemele võtta.

“Koalitsiooni loomisel eelmisel sügisel lubasid partnerid, et koostöölepe tehakse neljaks aastaks, kuid sõnapidamine poliitikas päris alati ei toimi,” kirjutas Korobeinik. “Linnapea müüb võimuliidu maha viie miljoni euro eest, mille Andres Metsoja Isamaast ja Toomas Kivimägi Reformierakonnast lubasid panna järgmise aasta riigieelarvesse Pärnu uue silla ehituse jaoks.”

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse (valimisliit Pärnu Ühendab) sõnutsi ei pea Korobeiniku väited paika ning tema valimisliit ei ole kellelegi teisele koalitsioonis kohta pakkunud. Linnapea ütlust mööda olevat hoopis Keskerakond see, kes tahab

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles