Paikre kohtuistungil tulid muu hulgas jutuks firma rahaga ostetud treeninguvahendid ja konditsioneerid

Sirle Matt
, reporter
Copy
Paikre kunagised juhid Ott Sutt (vasakul) ja Kristo Rossman tõrjusid süüdistust sellega, et nende töötamise ajal teenis Paikre kasumit.
Paikre kunagised juhid Ott Sutt (vasakul) ja Kristo Rossman tõrjusid süüdistust sellega, et nende töötamise ajal teenis Paikre kasumit. Foto: Urmas Luik

Kohtus istusid süüpingis Pärnu prügifirma OÜ Paikre kunagised juhttöötajad Ott Sutt ja Kristo Rossman, kellele prokuratuur paneb süüks dokumentide võltsimist, ettevõtte vara omastamist ja teatud firmale eelise andmist. Oma positsiooni kuritarvitades tekitasid Rossman juhina ja Sutt arendusjuhina Paikrele väidetavalt 182 000 eurot kahju.

Paikre protsess on jõudnud etappi, kus prokuratuur esitab kohtule kogutud tõendeid. Ütlusi käivad andmas tunnistajad. Prokurör Elle Keeman ei pea võimalikuks praegu midagi kommenteerida. Kuid kohtusaalis kõlavad tunnistused annavad aimu, mida riiklik süüdistaja Paikre eksjuhtidele täpsemalt ette heidab.

Süüdistuse kohaselt maksis Paikre raamatupidaja Kristo Rossmani korraldusel ja Ott Suti abiga Paikre rahaga Rossmani isiklikke ning kolmandate isikute arveid, millel puudus seos prügifirma äritegevusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles