Spordikeskuse juhi kohalt lahkunud Riho Tipp leidis töökoha Türil

Pärnu Postimees
Copy
Riho Tipp Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhatajana.
Riho Tipp Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhatajana. Foto: Türi vallavalitsus

Ligemale kaks aasta Pärnu spordikeskust juhtinud olnud Riho Tipp, kelle äkiline ametist lahkumine läks Pärnu linnavalitsusele maksma mehe poole aasta palga, leidis töökoha Türi vallavalitsuses.

Eilsest töötab ärijuhi haridusega ning haldus- ja majandustöö juhtimise kogemusega Tipp Türi vallavalitsuses majandusosakonna juhatajana. Türi valla kodulehel avaldatud uue ametniku tutvustuses märgitakse, et Tipp on üle 25 aasta töötanud eri juhikohtadel nii era- kui avalikus sektoris.

“Et olin valmis uuteks tööalasteks väljakutseteks, otsustasin kandideerida Türile majandusosakonna juhatajaks. Oman ehitus- ja remonditööde, tee-ehituse ja -hoolduse, tehnohoolduse, transpordi, toitlustuse, heakorra, jäätmekäitluse, tööohutuse ja -tervishoiu, riskijuhtimise, kindlustuse ning riigihangete korraldamise ja teostamise kogemust ning soovin neid uues ametis edukalt kasutada,” vahendas uus tööandja Tipu mõtteid.

End vastsetele töökaaslastele tutvustades märkis Tipp, et talle meeldib töötada meeskonnas. “Pean ennast heaks suhtlejaks, oskan protsesse juhtida ning planeerida, oman erialast töökogemust avalikus teenistuses, tunnen avaliku teenistusega seotud õigusakte ning asjaajamiskorda. Usun, et saan siinselt meeskonnalt head tuge ja infot, mille põhjal luua Türi vallas hästi töötav süsteem,” teatas ta.

Pärnus ligemale kaks aastat spordikeskust juhtinud Tipu lahkumine suvepealinnast jättis õhku palju küsimusi, mille kohta ta ise ega linnavalitsuski kokkuleppe alusel kommentaare ei jaga.

Väidetavalt lõpetasid Tipp ja Pärnu linnavalitsus töölepingu eeskätt seetõttu, et linn polnud rahul tema suhtlemisega klientidega.

Tipu värbaminegi Pärnu spordikeskuse juhi ametikohale ei paistnud kõrvaltvaatajatele kõige ausam, ehkki juriidiliselt sellele midagi ette heita ei saanud.

Enne Pärnu spordikeskuse juhiks saamist töötas Tipp Viljandi linnavalitsuse majandusametis ja veel varem Pärnu haigla haldusteenistuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles