Piltuudis Ringristmiku liikluskorraldus muutus arusaadavamaks

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Ramudden OÜ parandas segadust külvanud infotahvli.
Ramudden OÜ parandas segadust külvanud infotahvli. Foto: Verston OÜ

Liiklejates omajagu segadust tekitanud Pärnu–Uulu ringristmiku liikluskorraldust puudutav infotahvel ühes kahe teise teeviidaga paigutati ümber.

Ehitusfirma Verston OÜ projektijuht Marek Aun tõdes, et 15. detsembrist kehtima hakanud liiklusskeem ja märgistused olid sisuliselt korrektsed ning transpordiameti kinnitatud. Paraku eksitas see siiski osa liiklejaid. “Nüüd oleme koostöös Ramudden OÜga märgistuse ja skeemi korrektiivid teinud ja loodame, et olukorda laheneb,” lisas Aun.

Teeviit tõsteti nähtavamale kohale.
Teeviit tõsteti nähtavamale kohale. Foto: Verston OÜ

Eelmisel nädalal muutus Via Baltical Uulu lähedal seoses 2+2-teelõigu ehitusega liikluskorraldus, mis tõi liiklejatele kaasa mõnetise segaduse.

Nimelt võis Pärnust Ikla poole sõitjatele jääda arusaamatuks, milline väljasõit tuleks Tallinna–Pärnu–Ikla ja Valga–Uulu maantee ringristmikul valida. Seetõttu kohtas Uulu küla kitsastel teedel kümneid Läti ja Soome numbrimärgiga autosid, kes olid valest kohast alla keeranud ja otsisid teed tagasi Via Balticale.

Tänavu augustis alanud Pärnu–Uulu teelõigu neljarealiseks ehitamine kestab 2,5 aastat ja sellal peavad liiklejad leppima ümbersõitude ja piirangutega.

Transpordiameti kinnitatud uus liiklusskeem.
Transpordiameti kinnitatud uus liiklusskeem. Foto: Transpordiamet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles