Raskeveok riivas president Ilvese autot (3)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Toomas Hendrik Ilves läinud pühapäeval Iklas.
Toomas Hendrik Ilves läinud pühapäeval Iklas. Foto: Jüri Looring

President Toomas Hendrik Ilves sattus möödunud pühapäeval eluohtlikku olukorda, kui maanteel vastu sõitnud raskeveok tema Subarut riivas.

26. märtsil kella 16.20 paiku teatati häirekeskusele, et Tõitoja–Häädemeeste tee 13. kilomeetril toimus sõiduautoga Subaru ja suure veosega veokiga MAN liiklusõnnetus.

Suurveos liikus koos saateautoga Häädemeeste suunal ja Subaru liikus Häädemeestelt Tõitoja poole, kui ühtäkki suurveose üks märgis riivas Subaru juhipoolset peeglit.

Pärnu politseijaoskonna juhi Üllar Küti sõnutsi õnnetuses keegi viga ei saanud, juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Veoautot juhtis 32- ja Subarut 69aastane mees. 

Ilves kinnitas Õhtulehele õnnetuse toimumist, kuid ei soostunud sellest täpsemalt rääkima.

“Tegemist oli varalise kahjuga liiklusõnnetusega. Juhid said omavahel kokkuleppele ja politsei abistas neid kohapeal liikluskindlustuse dokumentide vormistamisel,” lisas Kütt.

Enne õnnetust oli Ilves üritusel Iklas, kus tähistati liivi pärandit ja lauldi lindude äratamiseks liivikeelseid laule. Kohal olid liivi kultuuri kandjad, Eesti ja Läti suursaadik ning kohalikud inimesed.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles