Kommentaar: Linn on rahaliselt võitnud

Romek Kosenkranius
, Pärnu abilinnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romek Kosenkranius.
Romek Kosenkranius. Foto: PP

Pärnu Haldusteenused on tegutsenud nüüd aasta ja majanduslikud tulemused selguvad õige pea, kui firma esitab omanikule ehk Pärnu linnale 2011. aasta majandusaastaaruande. Praegu võib öelda, et linn on saanud täita oma ülesandeid majanduslikult soodsamalt kui varasematel aastatel. Nimelt ei ole linnavalitsuse palgal olnud töömehi, kalmistuvalvureid ega parkimiskontrolöre, seetõttu on linn paljud vajalikud teenused varem sisse ostnud eri teenuseosutajate kaudu. Pärnu Haldusteenustele on aga sihtotstarbeliselt, teenuste osutamiseks, eraldatud vähem raha, kui varasematel aastatel maksti teenuseosutajatele.

Sealt on tekkinud juba rahaline kokkuhoid, samuti on linnaettevõte paindlikum: korralduse saab majandusosakond otse esitada haldusfirmale ja anda korraldusi, mida näiteks mõne teenuseosutaja halduslepingusse ei osatud kirjutada, kuna ei olnud ette teada konkreetset vajadust. Ehk lühidalt: kindlasti on linn rahaliselt võitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles