Kuritegevus on pöördunud tõusuteele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui möödunud aastal vähenes kuritegevus 12 protsenti ja veel tänavu jaanuaris oli kuritegusid mullu sama ajaga võrreldes kolm protsenti vähem, siis veebruaris kasvas süütegude arv mullu sama ajaga võrreldes ühe protsendi võrra.

Justiitsministeeriumi andmetel registreerisid uurimisasutused tänavu jaanuaris ja veebruaris 6112 süütegu ehk mullu sama ajaga võrreldes 72 võrra rohkem. Protsentuaalselt on kõige rohkem kasvanud kehalised väärkohtlemised.

Kui mullu jaanuaris ja veebruaris registreeris justiitsministeerium 690 sellist süütegu, siis tänavu 788 ehk 14 protsenti rohkem. Röövimised on kasvanud 68 episoodilt 77ni ja kelmused 271-lt 280ni, mis teeb tõusuprotsendiks vastavalt 13 ja kolm.

Samal ajal on vargused vähenenud kolm protsenti ehk 2782 episoodilt 2703ni. Liikluskuritegusid oli tänavu jaanuaris ja veebruaris 485 ehk mullusega võrreldes ühe võrra enam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles