Pärnumaal on elektrita üle 1000 majapidamise

Pärnu Postimees
Copy
Torm on murdnud puid ja oksi, mis on tekitanud hulgaliselt rikkeid. Pilt on illustratiivne.
Torm on murdnud puid ja oksi, mis on tekitanud hulgaliselt rikkeid. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Tormi tõttu on Pärnumaal Elektrilevi katkestuste kaardi põhjal pärastlõunase seisuga vooluta 1130 majapidamist. Tarktee.ee andmetel on üle maakonna teedele langenud kümneid puid.

Keskkonnaagentuur on andnud tänaseks tervele Eestile tormihoiatuse: tuul kuni 32 meetrit sekundis, äike ning tugevad vihmasajud. Torm on murdnud puid ja oksi, mis on tekitanud hulgaliselt rikkeid.

"Meie prioriteet on võimalikult kiiresti rikked likvideerida ja oleme suurendatud jõududega tööl kahes vahetuses. Kuna torm ennustuste järgi alles kogub hoogu, siis näeme, et rikkeid tuleb veel juurde," lausus Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm. "Kahjuks on rikete lahendamine nii tugevate tuulte ja äikesega raskendatud, kuna see on eluohtlik ja ohutus on kõige olulisem. Paneme ka inimestele südamele kõiki hoiatusi järgida ning ohtliku ilmaga püsida kodus."

Elektrilevi palub kõigil elektrikatkestustest teada anda rakenduse MARU kaudu. See võimaldab elektririkete korral kiiret infovahetust kliendi ja Elektrilevi vahel.

Jooksvat infot katkestuste arvu ja piirkondade kohta saab jälgida Elektrilevi katkestuste kaardilt.

Tarktee.ee veebilehel on näha teateid teel olevatest takistustest. 

Tarktee.ee
Tarktee.ee Foto: Kuvatõmmis/tarktee.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles