Galerii Lastestaadioni uisuväljaku hooaeg algas valestardiga

Copy
Esimesed tritsutajad hõivasid Pärnu Lastestaadioni uisuväljaku juba enne ametlikku avamisaega.
Esimesed tritsutajad hõivasid Pärnu Lastestaadioni uisuväljaku juba enne ametlikku avamisaega. Foto: Mailiis Ollino

Ehkki Pärnu Lastestaadioni uisuväljaku ametliku avamisajana oli välja hõigatud kell 16, kraapisid esimesed tritsutamishuvilised riietusruumi ust juba tund varem.

«Tallinna inimesed olid tund aega varem kohal ja ega me hakanud neid ära ajama,» ütles Pärnu spordikeskuse peaadministraator Lia Andreson veidi pärast «õige» kellaaja kukkumist, kui uisuväljakul käis juba vilgas Browni liikumine.

«Ei osanud oodata, et nii palju rahvast täna uisutama tuleb, aga see pole ka ime, sest ilm on kui uisutamiseks loodud,» ütles Andreson, kelle kiire arvestuse kohaselt võis esimese tunniga astuda jääle umbes 60 uisutajat. Ja ukse taga oli püsiv järjekord, kus jääle pääsemist ootas kümmekond poissi-tüdrukut.

Andresoni jutu järgi ehitasid uisuväljaku meistrid esimese jää valmis teisipäeval-kolmapäeval. Siis värviti jääle hokiks vajalikud jooned ning maaliti ka hokiklubi Pärnu Piraadid ja Pärnu linna logo. Samuti talletati jäässe tammelehti, sest värvimistööde ajal oli tuuline ning staadioni kõrval kasvavatelt puudelt lendas laiali lehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles