Galerii Õpilasfirmad täitsid Kaubamajaka eri ideede ja toodetega

Copy

Musta T-särgi esiküljele on trükitud kaunis lill ja seljale püksid rohelise tilliga. Särgile on pandud lause «Elu on lill, kui püksis on till». See on üks paljudest toodetest, mida Kaubamajakas 15. õpilasfirmade laadal Jäärmark uudistada võis.

Omapärase sõnumiga T-särgi autor oli õpilasfirma T-sitaadisärk, mille omanikud õpivad Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis. Õpilasfirma osaniku Joosep Kääri sõnutsi tulid nad särkide idee peale tänavu sügisel. Kuna enamasti on sõnumid särkidel trükitud üsna pisikeselt, otsustasid nemad teha seda suuremalt ja karikatuurses võtmes. Noormehed korraldasid mõttetalgud, et omapärased tsitaadid välja selgitada.

Teiste seas müüsid noored ettevõtjad puukoorest valmistatud kõrvarõngaid, taaskasutatud teksapükstest kotte ja vineerist telefonihoidikuid. Viimati mainitu mõtles välja Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilasfirma EcoHolder.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles