Inglipuu täitis heade inimeste abiga üle 100 kohaliku lapse jõulusoovi

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnus oli inglipuul 113 lapse soov.
Pärnus oli inglipuul 113 lapse soov. Foto: Sander Ilvest

Kõikides Maxima poodides väldanud heategevuskampaania käigus said soovijad võtta kuuselt ingli ja teha kingituse lapsele, kelle nimi oli jõuluinglil kirjas.

Maxima Eesti avalike suhete juht Ingrid Piirsalu ütles, et Pärnus oli inglipuul 113 lapse soov ja kõik neist said täidetud. Kogu Eestis viidi eestimaalaste abiga ellu 2359 lapse jõulusoov. “Ilma teieta, head inimesed, me seda kampaaniat ei saaks teha. Ja ilma teieta jääksid nii mõnedki Eestimaa lapsed jõulukingita, sest on peresid, kes praeguses majanduslikult keerulises olukorras ei saa lastele kinke võimaldada,“ ütles Maxima Eesti tegevdirektor Kristina Mustonen.

Eesti lasterikaste perede liidu president Aage Õunap lisas, et on südantliigutav, kui paljud head inimesed ka rasketel aegadel leiavad võimaluse aidata ja mõistavad, kui olulise osa jõulumaagiast moodustab lapsele üks väike jõulukink.

Maxima korraldab jõulueelset heategevuskampaaniat juba 2009. aastast, et koguda kinke vähekindlustatud perede võsukestele. Kampaania käigus paigutati Inglipuud 48 Maxima kauplusesse üle Eesti. Kingisoovid kogus Maxima kokku linnade ja valdade sotsiaaltöötajate ning Eesti lasterikaste perede liidu abiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles