President Ilvese nimega “lustimine” europarlamenti kandideerimisel oli Pärnu sotside liidri soolo? (2)

Pärnu Postimees
Copy
President ja endine välisminister Toomas Hendrik Ilves ei teadnud, et Sotsoaaldemokraatliku erakonna Pärnu piirkonna juhatuse liikmed soovivad seada tema kandidatuuri üles europarlamendi valimistel. 
President ja endine välisminister Toomas Hendrik Ilves ei teadnud, et Sotsoaaldemokraatliku erakonna Pärnu piirkonna juhatuse liikmed soovivad seada tema kandidatuuri üles europarlamendi valimistel. Foto: Sille Annuk

Kui Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) Pärnumaa piirkonna esimees Peep Peterson eile teatas, et sotside siinne esindus soovib Euroopa Parlamendi valimistel seada erakonna nimekirjas üles Toomas Hendrik Ilvese, selgus, et presidendil ja endisel välisministril pole partei Pärnumaa rakukese plaanist aimugi, sest keegi pole temaga sellest rääkinud.

Ilves, kes pole SDE liige juba üle 17 aasta, andis sotsiaalvõrgustikus X Petersoni eilsele pressiteatele ja ajalehes Postimees selle põhjal ilma tema kommentaarita ilmunud uudisele postituses vastuse: “Kas keegi viitsis minu käest midagi küsida?; Partei? Ei; ajaleht @postimees EI.”

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles