Välironimissein ootab lõunanaabrite juurest viimaseid pusletükke

Copy
Pärnu rannaparki linna kaasava eelarve toel kerkinud välironimisseinal saab mõne päeva pärast loodetavasti juba sporti teha. 
Pärnu rannaparki linna kaasava eelarve toel kerkinud välironimisseinal saab mõne päeva pärast loodetavasti juba sporti teha. Foto: Mailiis Ollino

Mullusel Pärnu linna kaasava eelarve konkursil võidu pälvinud välironimisseina konstruktsioonid on Rannapargis valmis saanud ja nüüd oodatakse pikisilmi, millal jõuavad kohale ronimisnukid.

Võiduidee esitanud MTÜ Ronimaa tiimi ühe eestvedaja Mari Unni sõnutsi on ronimisnukkide tarnetähtaega mitu korda edasi lükatud, aga viimaste andmete kohaselt on saadetis otsaga Lätis ja lootust on, et lähipäevil jõuab see Pärnusse.

Kui ronimisnukid kohal, kulub Unni sõnade järgi nende paigaldamiseks päev. “Kui kõik hästi läheb, saavad huvilised Rannapargis juba mõne päeva pärast ronida,” ütles ta.

Ronimaa tiimi liikme jutu järgi saavad ronimisseinal treenida nii algajad kui needki, kes sellel alal juba kogenud. Kokku tuleb Rannapargi välironimisseinale 15 eri kalde ja raskusastmega rada,

seina alla aga mänguväljakute nõuetele vastav pinnas. Ronimaa tiim soovitab turvalisuse huvides kasutada kaasaskantavaid turvamatte.

Unn ütles, et ronimisseina juurde on kavas paigaldada infotahvlid, kus on lühidalt kirjas kõik, mida ronimise harrastaja peaks teadma, ja QR-koodi kaudu saab vaadata näidisvideot.

Järgmisel kolmapäeval kell 17.30 algab liikumisnädala raames välironimisseinal näidistreening,

Tagasi üles