Piltuudis Linnavolikogu esimees sattus avariisse (9)

Copy
Pärnu linnavolikogu esimeest ja Häädemeeste abivallavanemat Siim Suursilda nörritab, et pärast liiklusõnnetust jäetakse selle osalised justkui omapäi ja ametiasutustelt abi ei saa.
Pärnu linnavolikogu esimeest ja Häädemeeste abivallavanemat Siim Suursilda nörritab, et pärast liiklusõnnetust jäetakse selle osalised justkui omapäi ja ametiasutustelt abi ei saa. Foto: Erakogu

Täna hommikul sattus Pärnus Liivi teel liiklusõnnetusse Pärnu linnavolikogu esimees ja Häädemeeste abivallavanem Siim Suursild, kui Läti numbrimärgiga reka tema Škodale ümber reastudes külje pealt sisse sõitis.

Suursilla sõnutsi juhtus õnnetus Liivi teel K-rauta taga, kus käib tunneli ehitus ja liiklejad suunatakse kaherealisel teel ühele sõidureale. “Sõitsin paremas reas, kui kõrvalreas liikunud reka keeras minu autole külje pealt sisse,” seletas ta. “Ilmselt jäin ta vaateväljas pimedasse nurka ja juht ei märganud mind. Proovisin võimalikult paremale hoida, aga äärepiire tuli vastu ja ma ei saanud kokkupõrget ära hoida. Mul ei olnud midagi teha. Vaatasin, kuidas reka nurk sisse tuli.”

Oma jutu järgi pääses Suursild õnnetusest vigastusteta. Räsitud on ta Häädemeeste vallavalitsuse tööauto Škoda Octavia, mille külg sai mõlkida ja purunes küljepeegel.

Ehkki õnnetus oli õnnelik ja inimesed pääsesid ehmatusega, jäi Suursillale kripeldama edasine asjaajamine. “Edasine asjaajamine oli ausalt öeldes košmaar kuubis,” avaldas ta.

Tagasi üles