Mullune uppumissurm veekeskuses Kohtunik võttis Tervise Paradiisi juhtumi istungil välja kaardipaki

Copy
Pärnu maakohtunik Indrek Nummert tõdes esimesel eelistungil, et kui kohus võtaks asja menetlusse, riskiks ta sellega, et õigeksmõistmisel tuleks riigil maksta Tervise Paradiisile välja õiguskulud.
Pärnu maakohtunik Indrek Nummert tõdes esimesel eelistungil, et kui kohus võtaks asja menetlusse, riskiks ta sellega, et õigeksmõistmisel tuleks riigil maksta Tervise Paradiisile välja õiguskulud. Foto: Urmas Luik

Tervise Paradiisi mulluse uppumissurma kriminaalasjas Pärnu maakohtu Kuninga tänava kohtumajas läks vaidluseks juba enne asja sisulise arutamise juurde jõudmist. Paaril korral tasakaalukalt pooli rahustanud kohtunik Indrek Nummert tõi teisel eelistungil järsku saali seitsme aasta eest kingiks saadud kaardipaki, mille ta nüüd kilest välja kiskus, ja ladus kaardid lauale.

Sel istungil selgus, et Pärnu maakohtus ikkagi asutakse vaagima, kas osaühing Tervise Paradiis ja üks selle töötajaist põhjustasid ettevaatamatusest veekeskuse külastaja surma.

Esimene selle kriminaalasja eelistung toimus 19. juunil, aga siis tulistas Pärnu maakohus prokuratuuri süüdistuse sõelapõhjaks. Kuna Tallinna ringkonnakohus keevitas need augud kinni, said asjaosalised eile jälle Pärnu maakohtusse koguneda.

Tagasi üles