Pärnu tutvustab end Vaasa messil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu sõpruslinnas Vaasas toimub eeloleval nädalavahetusel mess „Pohjanmaan suurmessut“, kus Pärnu tutvustab kahe päeva jooksul koos kohalike ettevõtjatega piirkonda turismisihtkohana.

Botnia hallis toimuv mess on piirkonna suurim ja koosneb kuuest teemast. Messil on väljas nii aiandus-, ilu- ja tervisetooted kui ka vaba aja veetmise võimalused ning loomulikult on esindatud turismi valdkond. Messile oodatakse üle 20 000 külastaja.

Pärnu pind on kujundatud ajaloolise kuurordi võtmes, kus oma häid pakkumisi on esitlemas Estonia Medical Spa Hotell, Tervis Grupp, Koidulapark hotell, Villa Artis ning reisibüroo Reiser. Materjalidega on väljas hotellid Victoria ja Legend, Matka-Vekka, Maria talu ja spaahotell Viiking. Maitseelamusi pakub messil trahter Postipoiss. Pärnu messipinnal on esindatud ka Vaasa-Pärnu selts, mida juhib Raimo Vahtera.

Tegevuste osas on esitlust täiendamas 1930. aastatest inspireeritud fotostuudio. Samuti saavad külastajad osaleda külastajamängus, kus lihtsatele küsimustele vastates võib võita puhkusepaketi Pärnusse.

Pärnu linnagalerii seab Botnia halli messi toimumise päevadeks üles näituse „Pärnu aknad“, Villa Artis kunstihotellina aga esitleb Kadi Kurema graafikat ja Kristi Tuhkru-Tamme keraamikat. Koostöös Pärnu kunstikooliga on messi külalistele pakkuda kunstilaagri pakette Pärnusse.

Messil osalemist rahastab Pärnu linnavalitsus koostöös kohalike ettevõtjate ja Vaasa regionaalse arenguagentuuriga VASEK.

Pärnu osaleb regiooni suurimal messil teist korda.

Vaasa on Pärnu vanim sõpruslinn, kellega on aktiivsed koostöösuhted 1956. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles