Pärnumaa noored jõuavad tööturule

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ligi aasta väldanud projekt “Pärnumaa noored hakkajad kogukonna toel tööturule” jõuab lõpusirgele, teisipäeva pärastlõunal saavad ettevõtmises osalenud Pärnu keskraamatukogus tunnistuse.

Projektijuht Eha Paas nentis, et esmane ettevõtmine oli edukas ja töökoha on saanud enamik projektis osalenud 40 noorest. Kokkuvõtted teeb lõpuseminaril Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhataja Imbi Lepik-Martinson ja projekti filmi esitleb Argo Valdma.

Tartu ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö korralduse tudeng Eva Kuslap tutvustab kuulajatele oma lõputööd, mis käsitleb noorte töötute tööturule rakendamise toetamist kogukonnas.

Raeküla seltsi arendusjuht Piia Karro räägib jätkuprojektist, mille eesmärk on kodanikuühiskonna kaasamine tööotsimisel ja põlvkondade vaheline koostöö.

Kõnealune pikaajalisi noori töötuid kaasav projekt algas läinud aasta augustist ja lõpeb tänavu juuniga, ettevõtmise eelarve oli üle 160 000 euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles