Pühade ajal sattus arestimajja viis roolijoodikut

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei tabas pühade ajal Pärnumaal seitse roolijoodikut, kellest viiel mõõdeti üle 0,5promilline joove, mistõttu nad toimetati arestimajja.

Lääne prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnutsi tabas politsei pühapäeval Pärnumaal kolm alkoholi piirmäära ületanud juhti, kellest ühe joove oli väiksem, kahel aga suurem kui 0,5 promilli. Viimasena mainitud viidi arestimajja.

Kinni peeti ka üks joobeseisundis juht, kes samuti sõidutati arestimajja ja kelle suhtes alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb mootorsõiduki juhtimist joobeseisundis. Laupäeval tabas politsei joobes juhi, kes toimetati arestimajja ja kelle suhtes alustati eelnimetatud alustel kriminaalmenetlust.

Reedel tabati Pärnumaal alkoholi piirmäära ületanud juht, kelle joobeaste jäi alla 0,5 promilli. Juhile koostati väärteoprotokoll. Samal päeval peeti kinni teinegi joobes juht, kes toimetati arestimajja.

Politsei lubas enne pühi, et vähendamaks joobes sõidukijuhtide tekitatavat ohtu seaduskuulekatele liiklejatele, taotleb politsei kõigile vähemalt 0,5promillise joobega juhtidele kohtult aresti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles