„Kuldrula“ võistlustel domineerisid eestlased

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulaga võisteldi ka kõrgeima hüppe sooritamises.
Rulaga võisteldi ka kõrgeima hüppe sooritamises. Foto: Ants Liigus

Sellel nädalavahetusel peeti Pärnus ekstreemspordifestivali „Kuldrula“, kus mõõtu võtsid Baltimaade parimad rulluisutajad, rulatajad ja BMX-ratturid.

Tänavu peeti üritust esimest korda rahvusvahelisena, kuid vaatamata sellele, et kohal olid ka Läti ja Leedu parimad trikitajad, jäid võidud kõikidel aladel peale rulluisutamise Eesti võistlejatele.

Ürituse korraldaja Hannes Paldroki sõnade järgi võis ta üritusega väga rahule jääda, kui välja arvata laupäevane vihm, mis ajakava sassi lõi. Pühapäeval sujus aga ettevõtmine kenasti ja kõik, mis plaanitud, sai korraldaja teatel tehtud. “Sel aastal oli eriti kõrge BMX-sõitude tase, seal tehti trikke, mida varem Eestis proovitud ei olegi,” sõnas Paldrok.

Eesti meistrivõistlused võitsid nooremas vanuseklassis Morten Langi rulluisutamises, Meelis Erm rulasõidus ja Silver Soonik BMX-sõidus.

Vanemas vanusegrupis tulid meistriteks Toms Slukins (Läti) rulluisutamise, Edgar Kiisa rulasõidus ja Talis Viirpalu BMX-sõidus.

Peale meistrivõistluste toimusid veel sponsorite korraldatud võistlused. Monsteri parima triki võistluse võitis rula arvestuses Rain Silver Lindemann, BMXi arvestuses Karl-Gustav Hanikat ja rulluisus Joonas Vahar. Vansi kõrgeima ollie sooritas Tim Prozorov kõrgusega 90 cm ja Pirate’i kõrgeima bunnyhop’i võitis Aleks Issaenko 105 sentimeetriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles