Punases tornis avab uksed veinibaar

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane torn.
Punane torn. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Reedel avab Pärnus Punases tornis ukse veinbaar, mille omanike eesmärk on pakkuda soovijatele kvaliteetveine ja tutvustada Euroopa veinikultuuri.

Veinibaari omanike Mari Ermi ja Annika Tuulemäe jutu järgi soovivad nad pakkuda Pärnu linna elanikele ja külalistele mõnusat hubast ajaveetmiskohta, kus saab nautida head veini ja seltskonda.

Veinide valikul keskendutakse vana maailma veinidele ja sortiment on selline, mida ei leia ühestki Pärnu kauplusest. Esialgu on valikus paarkümmend veini, mille hinnad jäävad 8 ja 25 euro vahele.

Punane torn on vana ja väärikas koht veinikultuuri tutvustamiseks. „Hakkame korraldama veinikoolitusi ja teemapäevi, kus märksõnadeks on veinikultuur ja Euroopa ajalugu. Soovime seeläbi pakkuda linna elanikele võimalust tutvuda Euroopa veinikultuuriga,” rääkis veinibaari plaanidest Erm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles