„Päikeseloojangu“ festival lõi Kablis elu kihama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli päikeseloojangu festivali avakontsert Kosmonautika puhkekeskuses.
Kabli päikeseloojangu festivali avakontsert Kosmonautika puhkekeskuses. Foto: URMAS TAUL/PRNPM/EMF

Möödunud nädalal lõpusirgele jõudnud Kabli „Päikeseloojangu“ festivalil läks vaatamata vihmasele suvele üle ootuste hästi, ühtekokku 35 sündmust külastas kahe kuu jooksul pea 10 000 inimest.

„Meil on väga hea meel nii festivali külastajate positiivse tagasiside kui ka Kabli piirkonna inimeste toetuse ja tänusõnade üle, sest kohalikud on festivali toimumise üle väga rõõmsad,“ rääkis festivali üks korraldajatest Eveli Loorents.

Loorentsi sõnul olid meeldejäävaimad stiilsed salongiõhtud Lepanina hotellis, Kosmose kolmapäevad, meremeeste kõrtsipidu ning Kabli rannapeod Terminaatori ja Shanoniga. „Üllatuslikult populaarseks osutusid Vango talupäev ja lastepäevad,“ ütles korraldaja, lisades, et paljude suvekülastajate südamed võitis õhtune rannajooga.

Loorentsi jutu järgi toimub festival järgmiselgi aastal. „Meil meeskonnaga on juba ideid ja mõtteid, kuid neist on vara täpsemalt rääkida,” pajatas Loorents. Ometi avas ta, et korraldajad on näiteks mõelnud teatri peale.

„Nagu ikka, püüame millegi uue ja huvitavaga üllatada," ütles Loorents ja lubas, et kindlasti jätkuvad niisugused üritustesarjad nagu Kosmose kolmapäevad, salongiõhtud, rannapeod, vestlusõhtud ja kirikukontserdid. Muutusi võib oodata ürituste vormi osas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles