Politsei aitas sisustada eakate päeva

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Toomas Huik

1. oktoobril ehk rahvusvahelisel eakate päeval said Pärnu kontserdimajas kontserdil käinud tutvuda ka politsei tegemistega.

Eakatega olid kohtuma tulnud Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Pärnu teeninduse töötajad, kes tutvustasid oma teenuseid ja vastasid isikut tõendavate dokumentide taotlemist puudutavatele küsimustele. Paljudele eakatele oli uudiseks Pärnu teeninduse asupaik, kuid nüüd on jälle inimesed targemad ja teavad ID-kaarti ning passi taotlema minna Aida tänaval asuvast kontorist otse kontserdimaja kõrval.

Pärnu konstaablijaoskonna politseinikud aga tutvustasid inimestele, kes on nende piirkonna konstaablid, ja jagasid lahkelt kontakte ning selgitusi. Eakatele valmis rõõmu seegi, et politseinikud neile helkureid kinkisid.

Pärnu konstaablijaoskonna piirkonnavanem Anna Kristiina Lätt sõnas, et kohtumine eakatega oli väga tore, informatiivne ja südamlik. Läti sõnul oli hea meel näha, et eakad on nii aktiivsed, selline kontaktiloomine oli mõlemale osapoolele väga kasulik.

Pärnu kontserdimajas toimus rahvusvahelise eakate päeva tähistamine, mille korraldajaks oli Tartu ülikooli Pärnu kolledž.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles