Kihnu saarest valmis aeropanoraam

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader panoraamülesvõttest, mille Joel Tammet tegi Kihnus Linakülas.
Kaader panoraamülesvõttest, mille Joel Tammet tegi Kihnus Linakülas. Foto: Ekraanitõmmis

Kihnu saar jäädvustati tänavu 30. augustil kopterilt tehtud aerofotodele ja nüüdsest on seda 360 kraadi panoraamvaadet võimalik internetis jälgida.

Panoraamülesvõtte teinud Joel Tammeti sõnade järgi on tegemist erainitsiatiiviga, millega ta raha ei teeni. „Teen neid selleks, et oleks tore vaadata ja fanatismist kajastada Eestimaad põnevast vaatenurgast,“ selgitas ta.

Tammeti jutu järgi on tal hulk toormaterjali ootamas. Järge on tulemas Kihnu vaadetele ja mitmest Pärnumaa kohast veelgi. Esialgu soovis autor need oma teada jätta.

Esimene Kihnu panoraamvaade on tehtud saarel Linaküla kohalt. Varasemast ajast on valminud Pärnumaalt vaated jääminekust Toris, Pärnu sadamast ja Soomaast.

Estonia360.ee on pidevalt täienev Eestimaad uuest vaatenurgast kajastav kogumik. Eraldi nimekirjana on välja toodud Eestimaa sadamad. Praegu on panoraame 87 ja sadamaid 39.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles