Facelift Deer tegi parima loo

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facelift Deer esines koos Rasmus Rändveega tele-show’ “Eesti otsib superstaari” superfinaalis.
Facelift Deer esines koos Rasmus Rändveega tele-show’ “Eesti otsib superstaari” superfinaalis. Foto: Ardi Truija

Pärnumaa muusikat ja muusikaelu kajastava Päikeseraadio raadiosaate “Äikeseraadio” kuulajad valisid oma lemmikuks ansambli Facelift Deer loo “Brothers”.

“Äikeseraadiot” vedava Albert Marginali arvates on sellise konkursi korraldamine oluline.

“Esmalt annab konkurss siinsetele muusikakollektiividele, olenemata vanusest, võimaluse saada tunnustust ja tähelepanu,” märkis Marginal. “Teisalt saab “Äikeseraadio” seeläbi siinsetele inimestele tutvustada artiste, keda nad ehk ise meie kodukandiga enam seostada ei oska. Olgu selleks siis tuntud kitarristi Erki Pärnoja ansambel Mainekk või muusikakriitikutelt debüütalbumi eest palju kiidusõnu saanud Jakob Juhkam. Kogukond ise peaks mäletama ja toetama oma muusikuid, “Äikeseraadio” ülesanne ongi nii oma saadete kui ka küsitlustega seda teha.“

“Äikeseraadio” toimetus pani kuulajate hääletusele Pärnust ja Pärnumaalt pärit artistide 30 lugu.

Enim hääli kogus äsja saatesarja “Eesti otsib superstaari” võitnud Rasmus Rändvee ansambel Facelift Deer ja nende lugu “Brothers”. Teist korda toimunud konkursi esikolmikusse mahtusid veel möödunud aasta võitja Voice of Voices looga “Soldier” ja Sibyl Vane looga “Honey Tree”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles