Viktoriini “Meie Pärnu 2009” võitsid Kuninga ja Koidula kool

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvine Pärnu rannapromenaad.
Suvine Pärnu rannapromenaad. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile Pärnus raekoja saalis toimunud koolinoorte viktoriini “Meie Pärnu 2009” parimad olid Kuninga tänava põhikool ja Koidula gümnaasium.


Noorema vanusegrupi, 7.-9. klasside arvestuses võitis viktoriini Kuninga tänava põhikool, võidukasse võistkonda kuulusid kaheksandikud Ethel Pruss, Laura Vunk, Marit Mathiesen, Joosep Sarapuu ja Kristiina Mölder, neid juhendas Marju Ots.



Teise koha saavutas Ülejõe gümnaasium ja kolmanda Vanalinna põhikool.



Vanema vanusegrupi, 10.-12. klasside arvestuses võitis viktoriini Koidula gümnaasium, kooli eest võistlesid abituriendid Andres Kaldvee, Taavi Emajõe ja Triin Asi, Erik Nisu 11. ja Eero Vaher 10. klassist.



Teise koha saavutas ühisgümnaasium ja kolmanda Ülejõe gümnaasium.



Viktoriini küsimused puudutasid kodulinna ajalugu, tänapäeva elu-olu ja tegemisi ning linnajuhtimist. Vastuseid oodati kokku 15 küsimusele, rääkis Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Küsimused koostasid Pärnu Postimehe arvamustoimetuse juht Kaupo Meiel ja Pärnu linnakodaniku maja perenaine Hilja Treuberg.



Viktoriin toimus tänavu juba üheteistkümnendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles