Pärnu mudaravila renoveerija sai linnalt ajapikendust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kui kuurortlinna sümbol oli aastakümneid mudaravila, mis nüüd juba pikemat aega tühja ja kasutuna seisab.
Pärnu kui kuurortlinna sümbol oli aastakümneid mudaravila, mis nüüd juba pikemat aega tühja ja kasutuna seisab. Foto: Ants Liigus

Pärnus linnalt hoonestusõiguse ostnud Mudaravila Investeeringud pidi ajaloolise mudaravila maja korda tegema ja hotelliosa rajama selle aasta kevadeks, aga ei teinud seda, nüüd sai firma pikendust järgmise aasta maini.

Eemalt vaadates pole 1927. aastal valminud mudaravilal midagi viga, aga mida lähemale, seda hullem on pilt, vahendas "Aktuaalne kaamera".

2008. aastal sai mudaravila hoonestusõiguse omanikuks Mudaravila Investeeringud, hoone esimene valmimistähtaeg oli suvel 2012. Mudaravila Investeeringud pöördus aasta lõpus linnavalitsuse poole, et taas pikendust saada. Siis kaalus linn, kas selle hoonestajaga on mõtet jätkata.

"Tänavu on ju Pärnu kuurordi 175. sünnipäev ja see oleks olnud väga ilus žest. Aga paraku on asjad nii ja linnavalitsus kaalus, et kui hakata otsima uut investorit, oleks see aeg veelgi pikemaks läinud," nentis Pärnu abilinnapea Romek Kosenkranius.

"Eelmisel nädalal linnavarakomisjon arutas seda ettepanekut ja kuna investor veenis linnavalitsust, et tal on ehitusleping sõlmitud ja leitud lisainvestorid, siis linnavarakomisjon otsustas pikendada hoone püstitamise tähtaega 30. maini 2014," sõnas Kosenkranius.

Mudaravila Investeeringute juhatuse liige Margus Kangur ei soovinud intervjuud anda, kuid ütles, et kõik on kontrolli all ja objekt saab tähtajaks valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles