Pärnu osaleb turismimessil Riias

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu väljapanek eelmisel aastal Riias toimunud turismimessil "Balttour".
Pärnu väljapanek eelmisel aastal Riias toimunud turismimessil "Balttour". Foto: Ants Liigus

Sel nädalalõpul toimub Riias turismimess „Balttour 2013“, kus Pärnu linna ja maakonna turismivõimalusi tutvustavad linnavalitsus ja SA Pärnumaa Turism koos ettevõtjate, sündmuste korraldajate ja turismiettevõtetega.

Pärnu on Riias oma messiboksiga osalemas kolmandat aasta järjest. Pinna kujunduses on lähtutud Pärnule omastest parkidest ja Pärnumaa loodusest, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas.

Valminud on lätikeelne brošüür, milles on välja toodud soovitused talve- ja kevadpuhkuseks linnas ja maakonnas ning 2013. aasta suuremad kultuurisündmused. Messi eelõhtul korraldab Eesti kaubandus-tööstuskoja Läti esindus Riias Eesti suursaatkonnas turismialase seminari-workshop’i, kus osalevad nii Eesti kui Läti turismiasjalised ja kus antakse nõu, kuidas end naaberriigis edukalt müüa, ja luuakse uusi kontakte.

21. jaanuaril algas Riia ühistranspordisõidukite välis- ja sisepindadel Pärnu reklaamikampaania, mis lõpeb 10. veebruaril.

2011. aastal ööbis Pärnumaal üle 10 100 lätlase, eelmise aasta üheteistkümnel kuul oli Pärnumaal ööbinud lätlaste arv juba üle 10 800. Siinsete turismispetsialistide hinnangul on Läti Pärnumaa jaoks arenev sihtturg.

Messil osalemist ja Riia reklaamikampaaniat rahastatakse avaliku ja kolmanda sektori turismiturunduse meetmest, omafinantseeringu osa katavad Pärnu linnavalitsus ja Pärnumaa omavalitsuste liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles