Pärnu veepolitsei alustab hooaega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu veepolitsei alustab juba viiendat hooaega, täna lastakse kaater vette.
Pärnu veepolitsei alustab juba viiendat hooaega, täna lastakse kaater vette. Foto: Ants Liigus

Pärnu veepolitsei alustab oma viiendat hooaega, täna lastakse veepolitsei kaater esimest korda vette.


Veepolitsei igapäevatööde hulka kuulub väikelaeva juhtide kontrollimine, veeürituste alade turvamine, kutsutakse korrale hooletuid skuutrijuhte ja abistatakse mootoririkke tõttu hätta jäänud veesõidukeid.



Politseikaater patrullib Pärnu, Sauga ja Reiu jõel ning Pärnu lahel, teatas Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse komissar Artur Kase sõnas, et esialgu pole suvist veevõistluste ajakava teada. „Kindlasti ei tasu arvata, et veepolitsei kaater vaid veel toimuvate ürituste ajal või nädalavahetustel tegutsemas on,“ toonitas ta.



Kase sõnutsi jätkub sel aastal ühisoperatsioonide korraldamine piirivalve- ja keskkonnaametnikega.



Eelmise aasta juunis oli politseikaater abis vargapoiste mandriletoimetamisel Kihnust. Peale ühisoperatsioonide Kihnu saare ümbruses käidi augustis abis Ruhnus Kihnu-Ruhnu mängudel. Möödunud aasta sügis võimaldas veepolitseil tegutseda veel novembri alguseski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles