EURES korraldab tööteemalise infopäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased soovivad töökohta Soomes, neid oodatakse tööle aga ka Saksamaal ja Hollandis.
Eestlased soovivad töökohta Soomes, neid oodatakse tööle aga ka Saksamaal ja Hollandis. Foto: Priit Simson

EURES Eesti koostöös Soome, Norra ja Taani EURES-võrgustikuga korraldab homme, 29. mail Pärnus keskraamatukogus elamis- ning töötingimusi tutvustava infopäeva. Oodatud on kõik huvilised, üritus on külastajaile tasuta. Ettekanded on eesti ja inglise keeles.


EURESi eesmärk on pakkuda tööotsijatele tasuta infot ja nõustamisteenust töövõimaluste ning elamis- ja töötingimuste kohta Euroopas, tööandjatele tuge personali värbamisel Euroopast ning piirialade elanikele teavet töötamise kohta naaberriigis.



Infot ELi liikmesriikides töötamise kohta annavad Eestis EURESi nõustajad töötukassa piirkondlikes osakondades.



Teabepäev algab kell 11 EURES Eesti tutvustusega. 11.40-12.20 räägitakse hooajatöödest ning töötamise väljavaadetest Taanis. 12.20-13 toimuva ploki teema on Norra, 13-13.40 tutvustatakse töötamist Soomes.



Järgmine EURESi üritus Pärnu keskraamatukogus leiab aset 5. juunil, kui teemaks on elamis- ja töötamisvõimalused Suurbritannias ja Iirimaal. Kellaajad on samad mis 29. mail, mõlemad üritused on osalejatele tasuta.



Täpsemat infot EURESi võrgustiku kohta leiab internetist aadressil

http://ec.europa.eu/eures/

ja

www.eures.ee

. Samast saab uurida õppimisvõimaluste kohta Euroopas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles