Vanalinna kool avab Rüütli tänaval kolm väikeklassi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli 21/23/25 ruumid. Arhiivifoto.
Rüütli 21/23/25 ruumid. Arhiivifoto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus annab Pärnu Vanalinna põhikooli käsutusse Rüütli 21/23/25 asuva hoone esimesel korrusel paiknevad ruumid, milles on üldpinda 73,7 ruutmeetrit, et haridusasutus saaks avada täiendavalt väikeklasse hariduslike erivajadustega õpilastele.

Vanalinna kooli Pühavaimu tänaval asuvas õpikeskuses õppis käesoleval õppeaastal väikeklassides tosin 1., 3. ja 4. klassi õpilast. Peale nende õpib õpikeskuses 17 koduõppel olevat last, kes on vaja paigutada eraldi väikeklassidesse, et viia nende õpilaste õppe korraldamine kooskõlla haridus- ja teadusministri määrusega.

26. juunist Vanalinna põhikooli valdusse minevas hoones avatakse kolm klassiruumi.

Praegu tegutseb Rüütli 21/23/25 esimese korruse ruumides MTÜ Pärnu Diakooniakeskus, kellele antakse edaspidi kasutusse teised sama hoone ruumid, mis on praegu MTÜ Pärnu Pensionäride Ühendus kasutuses. Pensionäride ühendus saab uued ruumid Rüütli 23 teisel korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles