Euroopa kalameeste lemmikuks osutus räim sinepikastmes

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Demjanovi grillitud räim
Dmitri Demjanovi grillitud räim Foto: Grillfest.ee

Pärnus rahvusvahelisele kalanduskonverentsile kogunenud 20 Euroopa Liidu riigi kalameste meelisräimeks osutus räim sinepikastmes.


Restorani Gloria peakoka Dimitri Demjanovi juhendamisel valminud räimeroogadest parim valmis kahes etapis – esmalt hoiti seda kuni ööpäev äädika, soola, suhkru ja vee marinaadis. Seejärel pandi räimed kolmest sinepist koosnevasse kastmesse, millele lisati oliivõli ja suhkrut.

Populaarsuselt teiseks osutus räim valges marinaadis ning kolmandaks valiti tsitrusräim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles