Pärnu tänavu rahvusvahelist rannavõrkpalliturniiri ei võõrusta

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall
Rannavõrkpall Foto: AP / Scanpix

Kuigi eelmisel suvel Pärnus peetud rahvusvaheline võrkpalliturniir Challenger läks nii korraldajate kui Pärnu linnavalitsuse hinnangul vägagi korda, sel suvel rohkelt spordirahvast suvepealinna meelitanud turniiri ei toimu.


Eesti üks esirannavõrkpalluritest Kristjan Kais ütles Raadio Pärnule, et linnavalitsus loobus rahapuudusel võrkpalliturniiri toetamisest ja tegi valiku sõudebaasi tagasiostmise kasuks. Kuna rahapuudus vaevab ka võrkpalliföderatsiooni, jääb Eesti kõigi aegade suurim võrkpalliturniir Pärnus sel aastal ära.



Kaisi hinnangul on sellest väga kahju, sest turniir kujunes väga ilusaks ettevõtmiseks. Eesti edukaim rannavõrkpallur loodab, et rahvusvaheline võrkpalliturniir siiski Pärnusse tagasi kolib ja siin igasuviseks sündmuseks saab.



Möödunud kevadel Eesti võrkpalliföderatsiooniga käed löönud Pärnu linnavalitsuse sõnum oli, et turniiri ei võeta kui ühekordset projekti ja sellest loodetakse kujundada traditsioon.



Pärnu abilinnapea Jane Mets ütles möödunud suvehooaega meenutades Raadio Pärnule, et tal on siiralt hea meel just sellest, et rannas peeti sellise tasemega rahvusvahelist võrkpalliturniiri. Mets ütles, et korraldajate saadetud fotot vaadates ei tuleks ta selle pealegi, et see on Pärnu rannas tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles