Riias toimus Pärnut tutvustav päev

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia ühes suurimas kaubanduskeskuses Alfa toimus Pärnu linna ja maakonda tutvustav reklaamüritus.
Riia ühes suurimas kaubanduskeskuses Alfa toimus Pärnu linna ja maakonda tutvustav reklaamüritus. Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu linn ja maakond tutvustasid läinud nädalavahetusel end kui suvist turismisihtkohta reklaamüritusel Riia ühes suuremas kaubanduskeskuses Alfa.


Turundusüritusel tutvustati üle 3000 lätlasele Pärnumaa aktiivse puhkamise võimalusi ja majutusasutuste sooduspakkumisi.



Enim huvitusid riialased kalastamisest ja golfiväljakutest, samuti lastele mõeldud tegevustest. Paljud Pärnu väljapanekut uudistanud lõunanaabrid on Eesti suvepealinna varasematel aastatel puhkusepaigana juba avastanud ja saadud külastusemotsiooniga igati rahule jäänud. Samal ajal leidub rohkesti neid, kel mõne nädala jooksul on alles plaanis Eestit (sealhulgas Pärnut) külastada.



Turismiinfo kõrval tutvustati Riias Pärnu kultuurirühmitusi. Sooja vastuvõtu osaliseks sai kaubanduskeskuses vokaalgrupp Greip ning tormilise aplausi teenis iga esinemise järel rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit, kes lätlaste seas levinud müüdi eestlaste aeglusest ja vähesest temperamendist täielikult kummutas.



Pärnumaa turunduskampaaniat veavad Sihtasutus Pärnumaa Turism ja Pärnu linnavalitsus ning see on kaasfinantseeritud Euroopa regionaalarengu fondi ja Euroopa Liidu osalusel. Pärnumaa Turismi juht Annely Kesküll märkis, et sama projekti raames sai hiljuti korraldatud kahenädalane reklaamikampaania Peterburi metroos ja seminar Pärnu külastamise võimaluste kohta Peterburis resideerivatele reisikorraldajatele.



Juuni lõpus tuleb Jurmalas pikem sihtkohta tutvustav kampaania, mis seisneb rannakabiinide reklaamides ja turundusmaterjali jagamises.  



"Kampaaniad on nii Venemaal kui Lätis orienteeritud peredele, noortele sõpruskondadele ja nostalgiareisijatele, kes kunagi on meid külastanud ja keda me ootame tagasi," mainis Kesküll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles