Komisjon vaatab rahakasutajad üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Aotäht/Sakala.

Selle, kuidas on kasutatud kohaliku omaalgatuse programmi raha, vaatavad maakondliku komisjoni liikmed oma silmaga üle laupäeval, 11. juulil.


Taotlusvoorudel 2007. aastast käesolevani eraldatud rahaga on Pärnu motoklubi rajanud rahva motospordi raja, Hoolivad Südamed sisustanud Are laste mängutoa, andnud välja piirkonna ajaloo trükise, Murru küla selts arendanud toitlustusteenust.



Audru vallas on kunsti- ja kultuuriselts Hohloma teoks teinud vene ahjule pühendatud töökava, Lõpe külaselts aga remontinud külakeskuse ruumid.



Tõhela külaselts on pannud kaante vahele raamatu Männikuste külast, Tõstamaa mõisapreilide selts on aga vajanud toetust valla muuseumipäeva korraldamiseks.



Maakondliku komisjoni ringsõit lõpeb Pärnus, kus aianduse ja mesinduse selts on päästnud seltsimaja põranda, taastanud saali, teinud majale vettpidava katuse.



Kohaliku omaalgatuse programmi rahastatakse riigieelarvest, et aidata kaasa paikkonna arengule, suurendada konkurentsivõimet, tugevdada kogukonda. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles