Mart Viisitammelt ärandati öösel auto

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamme koduhoovist varastati tema isiklik sõiduauto Honda CRV.
Pärnu linnapea Mart Viisitamme koduhoovist varastati tema isiklik sõiduauto Honda CRV. Foto: Urmas Luik

Eile öösel tegi kurjategija jalameheks Pärnu linnapea Mart Viisitamme, kellelt varastati koduhoovist tema isiklik sõiduauto Honda CRV.


Viisitamme jutu järgi said vargad peale auto saagiks selles olnud ligi 10 000 kroonise väärtusega tennisemängimisvarustuse, vihmamantli ja muid väiksemaid esemeid.



Linnapea parkis üleeile õhtul kella seitsme ajal oma auto kodumaja hoovi. Hommikul aknast välja vaadates tabas Viisitamme ebameeldiv üllatus, sest autot seal enam polnud, teatas ERR.



Mart Visiitamm ütles Pärnu Postimehele, et avastas auto kadumise kella 6.30 paiku.



Viisitamme auto ärandati Kooli tänava maja hoovi Mai tänava poolsest parklast, mis on linnapea jutu järgi nõrgalt valgustatud. Linnapea kodumaja sissesõiduteel on tõkkepuu, kuid see ei töötavat juba ammu.



Viisitamm tegi avalduse politseile ja ootab vihjeid tähelepanelikelt kaaslinlastelt. Viisitamme hõbehall Honda numbrimärgiga 433 AYF on kaks aastat vana ja pole liisinguauto, vaid välja ostetud masin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles