Surfiklubi avamisel valitses Pärnu rannas tuulevaikus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuule puudumisel mängiti täna surfikeskuses lauajalgpalli.
Tuule puudumisel mängiti täna surfikeskuses lauajalgpalli. Foto: Marek Laasik

Kui paari päeva tagune tormituul ei lubanud jahte plaanitud ajal „Watergate'i“ regatile startida, võttis tänane tuulevaikus Pärnus avamispidu pidavalt Aloha surfiklubilt lootuse pärnakaile Eesti parimate lohesurfarite osavust näidata.


Surfispetsialist Toomas Jürjo ütles kella 16.30 ajal, et nende avamispeol lustib poolsada inimest ja kümmekond koera ning vihmasabinad on asendunud päikesega.



Korraldajad pidid täna kella 14st Pärnu rannas sportlikult alanud Aloha Surfi avaürituse päevakava küll ümber tegema ja merele kippuvad lohetüübid kuivale maale jätma, kuid maapealset tegevust ilm ei dikteeri, seega kell 20 astub DJ pulti Dave Storm ja avamise jätkupidu tuleb klubis Sugar.



Pärnus surfikoolitust ja nii lohe- kui purjelaudade renti pakkuma hakkav Aloha Surf avatakse koostöös Pärnu linnavalitsuse, Eesti purjelaualiidu, Eesti loheliidu ja Pärnu surfiklubiga. Klubi eesmärk on propageerida surfi kui spordiala ja elustiili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles