Vanemaid kutsutakse koolikraamiga kauplema

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

MTÜ Helmi korraldab koostöös Pärnu linnavalitsusega reedel, 21. augustil kella 15-20 Nooruse majas Roheline 1b lasteriiete ja koolitarvete taaskasutuslaada "Kapid korda!".

Laadale oodatakse vanemaid müüma, ostma ja vahetama kooliks vajalikke lasteriideid, jalanõusid, spordi- ja kunstitarbeid, raamatuid jt lastele vajalikku. Lisaks saab annetada korralikke riideid ning koolitarbeid toimetulekuraskustega perede jaoks.

"Laste kooliminek on igale perele suvelõpus korralik rahaline väljaminek," rääkis MTÜ Helmi juhatuse esinaine Krista Nõmm. "Samas leidub iga kodu kapinurgas virn oma lastele väikeseks jäänud või mittevajalikuks osutunud riideid ja muud kraami, mis mõnda teist peret kindlasti rõõmustaks. Tahame pakkuda võimalust soodsa hinnaga kasutatud lastekaupa osta-müüa ning samas toetada väikese heategevusaktsiooniga neid, kelle sissetulekud oma lastele uusi kooliasju osta ei võimalda."

Laadal kauplemine on tasuta, osaleda soovijatel palutakse registreerida telefonil 515 8425 või e-postil krista.nomm@pindi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles